Адрес ilariya cosmetics, Україна, Вінниця, проспект Космонавтів, 21021
Телефон 0681189949 0731376545
E-mail ilariyacosmetics@gmail.com
Назад к списку

Цінності кокосових складових в косметичних засобах

З кокосу, видобувається безліч корисних складових для косметичних засобів, в першу чергу це цінні олії, молочко та корисні екстракти і не тільки.


Кокосовий горіх сконцентрував у собі багато активних так цінних складових, саме тому його складові в косметичних засобах є надзвичайно корисним. Якщо точніше, то кокос може похвалитися такимим активними складовими як жирні кислоти омега, насичені жирні кислоти, такі як стеаринова, пальмітинова, капронова та капріновая, лауринова та деякі інші. Мононенасичені і поліненасичені жирні кислоти, кальцій, калій, фосфор, тіамін, магній і натрій, фолієва кислота, а також вітамінами А, С і Е, PP, залізо, цинк, марганець, селен, мідь, гліцин і глутамін. Завдяки такому унікальному та багатому хімічному складу кокосові складові вважаються цінними та корисними активами.

З кокосу видобувають безліч корисних та натуральних компонентів для косметичних засобів. 

Кокосова олія. Кокосова олія широко ціниться в косметології, адже вона є універсальною, і її можна використовувати в чистому вигляді і навіть діткам. Унікальне поєднання жирних кислот наділяє продукт лікувальними властивостями. Це відмінний живильний засіб, який насичує шкіру і волосся цінними кислотами і вітамінами, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, дарує шкірі м'якість і приємний аромат, має заживляющі, антимікробіні та противірусні властивості, пом'яшує, захищає від ультрафіолету.

Кокосове молочко. У косметиці використовують сухе кокосове молоко , воно має вигляд порошку, який легко розводиться водою і додається до косметичних засобів, або використовується у чистому вигляді як убтан та маски. Кокосове молочко неймовірно цінне у догляді з сухою та чутливою  шкірою, насчує вологою та живильними елемнтами, вітамінми, має заживлящі властивості.

Кокосовий екстракт. Він може бути маслянистої структури (СО2 -естракт) та у вигляді порошку (сухий екстракт).  Дані екстракти активно використовують в косметиці, навіть дитячій. Адже кокосовий екстракт відмінно бореться з сухістю шкіри, заживляє ранки, насичує цінними складовими, забезпечує пружність та еластичніть. Відновлює шкірні покриви, пом'якшує атопічну шкіру. Корисний не тільки для шкіри, а і для волосся.

Крім цього з кокосу, точніше вже його масла видобувають такий косметичний космпонент як каприлово-каприкові тригліцериди.  Це речовина широкого спектра дії, яка вважається відмінним пом'якшувальним косметичним інгредієнтом, що сприяє живлинню та відновленню пошкодженої шкіри, а також поліпшує фізико-хімічні властивості косметики, захищає шкіру від зовнішного негативного впливу. Його використовують і у дитячій косметиці при догляді за атопіною та сухою шкірою малюків.

Також, варто наголосити, що кокос (його масло) являється фаворитом у видобуванні піноутворювачів. Саме з його масла виходять самі найкраші поверхнево-активні речовини(ПАР) , тобто пінні агенти у косметичних засобах, таких як гель для душу, шампуні, мило та ін. Завдяки коксовим ПАР піни надзвичайно багато, вона білосніжна, кремова та приємна.

В асортименті ilariya cosmetics є такі косметичні засоби з вмістом кокосових компонентів:


Маска для волосся з маслом кокосу "Кокос із Малібу" 

Натуральний твердий шампунь в асортименті з сумішю кокосових ПАР  

Натуральний твердий шампунь "КОКОСОВИЙ" 

Аквакрем з екстактом кокосу та морською сіллю "Подих моря» 

Кокосовий крем "Домінікана"


 ilariya cosmetics подарує натуральний та розкішний догляд за Вашою красою!

 

ilariyacosmetics©2017-2018